Et samboerpar (lettlest tekst)

Petter og Mette er samboere. Paret har vært sammen i tre år. De bor i en treroms leilighet på Oppsal. Petter er 28 år og jobber på fabrikk. Mette er også 28 år og jobber som lærer. De har foreløpig ingen barn. Besteforeldrene håper at de snart skal få barn. Verken Petter eller Mette har søsken.

Leiligheten ligger i tredje etasje i en blokk. Nabolaget er rolig. Det går en vei forbi stedet, men det er lite trafikk. Nærmeste nabo er en barneskole. Det er kort vei til marka. Paret liker å gå på tur i skogen. Om sommeren kan man også bade i en liten sjø som ligger i nærheten.

Både Petter og Mette liker å lage mat. Petter lager ofte middag, mens Mette er mest opptatt av baking. Petters favoritt er laks med pasta. Mette er flink til å bake boller og rundstykker. De inviterer ofte venner på middag eller kveldsmat. Da serverer de mat som de har laget selv.

Spørsmål:

1. Hvor lenge har Petter og Mette vært kjærester?
2. Bor paret i et bråkete område?
3. Hvor mange brødre har Petter og Mette?
4. Hva liker Petter og Mette å gjøre i fritida?
5. Hvilken matrett liker Petter best?

Reklame

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s