Kontaktannonsen – flervalgsoppgave (B1)

Jeg er en rolig jente på 32 år som søker kjæreste. Er du på jakt etter uforpliktende møter, kan du lete andre steder. Er du derimot en seriøs og kjekk mann som er ute etter fast partner, håper jeg du vil lese videre. Etter flere år i utlandet i forbindelse med studier og jobb, har jeg kommet tilbake til Norge og er klar for å etablere meg. Jeg drømmer om et rolig liv på landet med en trygg mann, barn, hus og hage. Og kanskje et par hunder og katter. Jeg har en sikker jobb innen finans, men er 20 prosent ufør på grunn av en ryggskade. På fritida liker jeg å gå turer i skog og mark. Jeg er ferdig med byliv og festing, men liker å gå på konsert og teater. Foreløpig har jeg ingen barn, men er tante til tre. Jeg søker deg som er trygg på deg selv og har orden på livet. Du liker friluftsliv, dyr og barn. Ærlighet, åpenhet og toleranse er egenskaper jeg setter høyt. Ettersom jeg er 1,75 høy, bør du være minst 1,80. Personlighet er viktigere enn utseende, men jeg faller ofte for mørke og atletiske gutter. Jeg håper å høre fra deg. Kanskje blir det akkurat deg jeg vil tilbringe mørke høstkvelder i armkroken til …
Henriette

Spørsmål 1: Hva er Henriette på jakt etter?
a) Noen å ha det gøy med
b) Et fast forhold
c) En ektemann
d) En samarbeidspartner

Spørsmål 2: Hva slags liv vil Henriette ha?
a) Et spennende liv i utlandet
b) Et fritt liv i naturen
c) Et rolig liv på landet
d) Et aktivt liv i byen

Spørsmål 3: Hvilke egenskaper er viktigst for Henriette?
a) At man er solid og ordentlig
b) At man er kul og tøff
c) At man er vakker og kjekk
d) At man er middels høy

Spørsmål 4: Hvilken begrensning ved seg selv nevner Henriette?
a) At hun er litt ustabil
b) At hun ikke kan få barn
c) At hun har problemer med en armkrok
d) At hun ikke er helt frisk

Ta kontakt om du trenger fasit.

Reklame

2 kommentarer om “Kontaktannonsen – flervalgsoppgave (B1)

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s