Ledig jobb/oppdrag

Er du på et høyt nivå i norsk og liker å undervise i språk og jobbe med tekster? Da ønsker vi kontakt med deg!

Topp Norsk har periodevis stor oppdragsmengde. Derfor ønsker vi oss flere medhjelpere som kan undervise utlendinger i norsk (og andre språk) og eventuelt hjelpe til med leksehjelp, språkvask, retting, oversettelser, utarbeiding av undervisningsmateriell og markedsføring. Hoveddelen av jobben er undervisning.

Arbeidet kan du gjøre hjemme fra din egen stue hvor som helst i verden, da det meste er nettbasert. Godt datautstyr og noenlunde raskt internett er nødvendig.

Jobben er betalt, men betalingen er forholdsvis beskjeden (men anstendig). Oppdragsmengden kan variere, fra et par timer i uka til nesten full jobb. Det er litt opp til deg hvor mye du vil arbeide.

Det viktigste kravet er at du har tilnærmet feilfri norsk. Hvis du ikke har norsk som morsmål, bør du ha lingvistisk (eller lignende) bakgrunn og/eller dokumenterte språkkunsskaper på nivå C1.

Dette er en jobb som for eksempel passer for deg som studerer språk eller er ualminnelig språkinteressert (en «språknerd»).

Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav, da opplæring blir gitt og undervisningsopplegg foreligger. Det viktigste er at man er veldig motivert og elsker å jobbe med språk og snakke med elever.

Jobben er trivelig og givende. Vi har hyggelige og interessante elever fra hele verden. Opplegget er profesjonelt og trygt.

Vi ønsker fortrinnsvis personer som har mulighet til å fakturere. Du vil få hjelp til det praktiske rundt dette.

Send din søknad her eller til tenet at online.no

Oppstart så fort som mulig. Ingen søknadsfrist da dette er et løpende behov.

Reklame