Et kjærestepar

pexels-photo-1024984.jpegKristian og Kristine er kjærester. De ble sammen for tre måneder siden. Verken han eller hun har hatt kjæreste før. Paret har møttes nesten hver dag siden de ble kjærester. Med mindre det regner, går de en tur sammen om kveldene. De to sitter ofte sammen på en benk nede ved havna og lytter på vinden og ser på båtene. Etterpå pleier de å gå inn og drikke vin. Både Kristian og Kristine er svært forelsket. Så lenge de er sammen, er de lykkelige.

Kristian og Kristine ringes hver dag i lunsjen selv om de har det travelt på jobb. Begge er smarte personer som liker å diskutere kompliserte tema. De er nesten alltid enige. Det er som om de alltid har kjent hverandre. Dess bedre kjent de blir, dess bedre liker de hverandre. De har fortsatt ikke kranglet. Paret vurderer å flytte sammen til sommeren.

Spørsmål:

1. Når ble Kristian og Kristine sammen?
2. Hvordan har Kristian og Kristine det for tiden?
3. Hva pleier de å gjøre når de møtes?
4. Hva planlegger paret å gjøre til sommeren?

Du kan poste dine svar i kommentarfeltet og få tilbakemelding.

Reklame

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s