Ola – en norsk mann

Ola er en mann på 44 år. Han jobber i Nav. Mannen kommer fra Tønsberg, men bor i Fredrikstad. Han er gift med Turid (43 år) fra Sarpsborg og har to barn. Barna heter Jonas og Julie. Sønnen er 13 år og datteren er 11 år. Foreldrene til Ola bor fortsatt i Tønsberg. Han har også en søster som bor i Tyskland.

Ola er 1,82 m høy og litt overvektig. Han har brunt hår og skjegg. Familien bor i et hvitt hus med garasje og hage. I fritida liker Ola å gå på tur og se på fotball på tv. Han har to gode venner som heter Harald og Håkon. De møtes ofte for å drikke øl og snakke om livet. En gang i året reiser guttene til England for å gå på fotballkamp.

ola.jpg

Annonser

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.