Ola – en norsk mann

ola.jpg

Ola er en mann på 44 år. Han jobber i Nav. Mannen kommer fra Tønsberg, men bor i Fredrikstad. Han er gift med Turid (43 år) fra Sarpsborg og har to barn. Barna heter Jonas og Julie. Sønnen er 13 år og datteren er 11 år. Foreldrene til Ola bor fortsatt i Tønsberg. Han har også en søster som bor i Tyskland.

Ola er 1,82 m høy og litt overvektig. Han har brunt hår og skjegg. Familien bor i et hvitt hus med garasje og hage. I fritida liker Ola å gå på tur og se på fotball på tv. Han har to gode venner som heter Harald og Håkon. De møtes ofte for å drikke øl og snakke om livet. En gang i året reiser guttene til England for å gå på fotballkamp.

Reklame

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s