Sett inn riktig verbtid

Gunnar VÆRE en mann på 40 år. Han VÆRE pensjonist i snart 3 år. Kona hans BLI pensjonist til neste år. Ekteparet BO i Sandnes i Rogaland. De HA 2 barn: Jonas, som FØDE i 1973 og Marius, som VÆRE to år yngre. Gunnar JOBBE som ingeniør i kommunen i 40 år. Han BEGYNNE der allerede i 1979 da han VÆRE 30 år. Før det HA han VÆRE selger i en skobutikk. Det PASSE ikke så godt for ham.

Gunnar VOKSE opp i Stavanger og FLYTTE til Sandnes da han VÆRE 18 år. I 40-årsalderen OPPLEVE Gunnar noe dramatisk. Han MISTE en finger i en arbeidsulykke. Men han GI ikke opp av den grunn. Etter en kort sykemelding FORTSETTE han JOBBE. Etter det VÆRE han ikke borte fra jobben en eneste dag.

Til tross for alderen HA Gunnar god helse. Han LEVE sunt hele livet. Han RØYKE i ungdommen, men HA aldri DRIKKE alkohol. Han PRØVE TRENE et par ganger i uka. Dessuten STELLE han mye i huset og i hagen ettersom kona fortsatt JOBBE.

Selv om Gunnar VÆRE en eldre mann, HA han store planer for fremtiden. Han HA nettopp BLI bestefar. Han GLEDE seg til TA med barnebarnet på tur. Han LIKE veldig godt GÅ på tur i skog og mark. Til neste år SKULLE ekteparet REISE til Thailand. Der HA han aldri VÆRE før.

Skriv i kommentarfeltet dersom du ønsker fasit.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s